Standard heeft drukste agenda

Tomas Taecke
| 72 reacties
Standard heeft drukste agenda
Foto: © SC

Enkele weken voor de eindejaarsfeesten kan Standard nog niet denken aan uitbollen. De Luikenaars moeten voor Nieuwjaar nog vier keer aantreden, waaronder de formaliteit in het kader van de Europa League in Kopenhagen.

Donderdag trekt Standard naar Kopenhagen voor zijn laatste groepswedstrijd in de Europa League. De Rouches zijn niet alleen zeker van de kwalificatie, ze gaan ook zeker als groepswinnaar in de trommel bij de loting voor de volgende ronde.

Met nog vier wedstrijden op de kalender voor Nieuwjaar, zit de kans er dik in dat José Riga enkele basisspelers in Luik zal achterlaten wanneer de Waalse formatie op het vliegtuig richting Denemarken stapt.

Morgen maakt Riga pas de namen bekend van de spelers die naar Scandinavië zullen afreizen. Mpoku is er in ieder geval niet bij. Hij werd bij aanvang van de groepsfase niet ingeschreven.

Ook Seijas en Pocognoli zullen naar alle verwachtingen thuisblijven. 'Poco' speelde dit seizoen vrijwel alle wedstrijden en ook Seijas kan de nodige rust op dit moment gebruiken.

Na de Europese verplaatsing ontvangt Standard rivaal Racing Genk. De Rouches spelen nog een bekerwedstrijd tegen Lierse en trekken ten slotte naar Kortrijk op 26 december. Nadien krijgen de spelers zeven dagen rust alvorens ze op winterstage vertrekken.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties