Interview Marecek: "Liefst zou ik bij Anderlecht blijven"
Johan Walckiers
Johan Walckiers
| 10 reacties
Marecek: "Liefst zou ik bij Anderlecht blijven"
Foto: © SC

Lukas Marecek komt weer boven water drijven. Tegen Lokomotiv Moskou kreeg de Tsjechische middenvelder terug zijn kans en deze keer ontgoochelde hij allerminst.

"Ik denk dat ik mijn beste match voor Anderlecht gespeeld heb", zei Marecek. "Het is alleen spijtig dat ik bij het derde doelpunt in de fout ga. Maar aan de andere kant had ik ook kunnen scoren als de paal niet in de weg had gestaan."

Marecek kon dit seizoen nog niet echt overtuigen na het uitvallen van Biglia en dus denkt men bij Anderlecht aan een uitleenbeurt. "Als men mij wil uitlenen, zal ik er op ingaan. Ik wil spelen om mijn plaats bij de Tsjechische beloftenploeg te houden. Zelf zou ik liever bij Anderlecht blijven en strijden voor mijn plaats. Mijn manager heeft al met Van Holsbeeck gepraat. In januari wordt er een beslissing genomen, maar zelf prefereer ik te blijven."

Marecek zou de rol van Biglia moeten invullen. "Het heeft geen zin om me te vergelijken met Biglia. We hebben absoluut niet dezelfde stijl. En zelf zou ik graag hebben dat Lucas zo vlug mogelijk terugkomt, want de ploeg heeft hem nodig."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties