Gerrard speelt mogelijk nog dit jaar

Yves Dekoning
| 12 reacties
Gerrard speelt mogelijk nog dit jaar
Foto: © SC

Steven Gerrard ligt al geruime tijd in de lappenmand met een infectie en de revalidatie verloopt moeizaam. De middenvelder van Liverpool zou mogelijk dit jaar toch nog in actie komen.

Steven Gerrard kwam dit seizoen nauwelijks aan spelen toe. Nadat een liesoperatie hem de tweede helft van vorig seizoen al van het veld hield, raakte hij in de voorbereiding opnieuw geblesseerd. Hij liep een infectie op aan zijn lies. Bij zijn terugkeer kwam hij enkele keren in actie, maar nu gooide zijn enkel roet in het eten. Gerrard was alweer buiten strijd door een mysterieuze infectie.

Als de infectie niet tijdig ontdekt was, had dit het einde van de loopbaan van Gerrard kunnen betekenen. Kenny Dalglish weigerde steeds in te gaan op vragen in verband met de blessure en het herstel. Nu gaf hij eindelijk meer uitleg. "Het was onbekend terrein voor ons, maar de medische dienst heeft fantastisch werk geleverd. Ook Gerrard is ongelooflijk sterk. Na alles wat hij heeft meegemaakt blijft hij zo hard werken om fit te geraken. Hij staat te popelen om terug te spelen."

Mogelijk komt Gerrard de komende weken al in actie. Dalglish liet doorschemeren dat het zou kunnen, maar hij wil zeker geen risico's nemen met zijn aanvoerder.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties