Molins: "Ik kan de verrassing zijn van play-off1"

Melissa Maes
| 31 reacties
Molins: "Ik kan de verrassing zijn van play-off1"
Foto: © SC

Volg Anderlecht nu via WhatsApp!

Guillermo Molins wil zich eindelijk gaan bewijzen bij Anderlecht, maar volgens de dokters zal het nog zo’n twee maanden duren voor de Zweed volledig fit zal zijn. “België moet me eindelijk leren kennen.”

“Nooit eerder in mijn carrière heb ik een zware blessure gehad. In Zweden speelde ik zowat elke match, maar die dag in Knokke was ik vermoeid na de zware fysieke tests en lag het veld er slecht bij. Het kon iedereen overkomen, maar voor mij kwam die knieblessure wel erg ongelegen”, zegt Guillermo Molins in Het Nieuwsblad.

“Op training had ik gevoeld dat de kloof tussen de Zweedse en de Belgische competitie niet zo groot was en dat ik het niveau makkelijk aankon. Alles was perfect en ik was overtuigd dat ik snel geïntegreerd zou zijn bij Anderlecht. Net daarom was die knieblessure ook zo'n mentale klap.”

“Ik ben een ander type dan Matias Suarez of Guillaume Gillet, maar ik weet zeker dat ik de ploeg iets kan bijbrengen. Ik kan de verrassing zijn van play-off 1, het geheime wapen.”

“Niemand in België kent mijn speelstijl en dus zullen de tegenstanders zich moeten aanpassen aan mij. Bij Anderlecht wil ik beter doen dan mijn landgenoot Christian Wilhelmsson indertijd.”

 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties