Interview "Jammer dat ik tegen Anderlecht niet mag spelen"

Robby Morren
Robby Morren
| 38 reacties
"Jammer dat ik tegen Anderlecht niet mag spelen"
Foto: © SC

Dalibor Veselinovic trapte Kortrijk woensdag nog naar de halve finale van de Beker van België, dit weekend mag hij echter niet meespelen tegen Anderlecht. "Jammer", zegt de Serviër.

Kortrijk ontvangt zaterdag Anderlecht maar coach Vanhaezebrouck kan geen beroep doen op Veselinovic. Kortrijk huurt Veselinovic van paars-wit en mag de aanvaller niet opstellen tegen Anderlecht. "Het is natuurlijk jammer dat ik niet tegen Anderlecht mag spelen maar ik kan er niets aan doen. Ik zal wel nerveus in de tribune zitten", aldus de aanvaller tegenover onze redactie.

We vroegen of de komst van Anderlecht toch speciaal is voor hem. "That's a tricky question", lacht de Serviër. "Wat kan ik daarop zeggen? Ik denk dat het een goede wedstrijd zal worden, wij verkeren in een goede vorm. Ik zal in de tribune zitten en van de match genieten."

Bepalend tegen Beerschot
Woensdag was hij nog bepalend met zijn doelpunt tegen Beerschot. "We stonden 2-0 achter en ik kon scoren. Dat doelpunt veranderde alles, wij zitten nu in de halve finale." Daarin treft Kortrijk met Bergen een haalbare tegenstander. "Bergen is sowieso haalbaarder dan bijvoorbeeld Anderlecht maar ook dat wordt een moeilijke wedstrijd. We moeten heel geconcentreerd blijven en hopelijk halen we de finale."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties