Vertonghen: "Misschien vindt Ajax het prima dat ik wegga"

Melissa Maes
| 14 reacties
Vertonghen: "Misschien vindt Ajax het prima dat ik wegga"
Foto: © SC

Jan Vertonghen is teleurgesteld dat Ajax uit de beker ligt, maar hij tilt er niet te zwaar aan. “De competitie is het hoofddoel.” Daarnaast spreekt Vertonghen ook over een mogelijk vertrek bij de Amsterdammers.

Als Ajax zondag wint, komt het tot op twee punten van leider AZ. “Die wedstrijd wordt superbelangrijk voor de rest van de competitie, we moeten winnen”, laat Jan Vertonghen weten aan regionale tv-zender AT5.

“Het is onze match van het jaar, maar daarna moeten we elke week matchen van het jaar blijven spelen. AZ is als team beter. Wij hebben kwalitatief betere spelers, maar als team klopte het niet bij ons donderdag.”

“Bepaalde afspraken werden niet nageleefd. Dat is jammer. Maar ik heb er goede hoop op voor zondag.” De Rode Duivel liet tijdens het interview doorschemeren dat het zijn laatste maanden bij Ajax zijn.

"Misschien vindt Ajax het prima dat ik wegga"
“Ik denk dat ik in de komende tijd wel een mooie transfer kan maken. Ik sprak een tijdje geleden met de club, maar dat was vrij snel afgelopen. Misschien vindt Ajax het wel prima dat ik wegga.”

"Het was rap duidelijk dat de eisen die zij stellen, dat ik daar niet aan wou voldoen. Dan zie je weinig mogelijkheden om naar elkaar toe te groeien." Vertonghen heeft een contract tot juni 2013 in Amsterdam.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nederlandse Eredivisie

Nieuwste reacties