Gorius meest verdienstelijke speler

Thomas De Block
| 16 reacties
Gorius meest verdienstelijke speler
Foto: © SC

Volg KV Mechelen nu via WhatsApp!

Julien Gorius is door de vzw Malinwa, de Federatie van supportersclubs van KV Mechelen, uitgeroepen tot “Meest Verdienstelijke Speler”. Met deze verkiezing zetten de 48 officiële supportersclubs van KV Mechelen hun beste speler van het afgelopen jaar in de bloemetjes.

Gorius won na een spannende strijd voor Xavier Chen en David Destorme. Het is al de tweede keer in drie jaar tijd dat de Fransman als winnaar uit de bus komt.

“Meer nog dan tijdens zijn vorige overwinning wist Julien de beslissing in de wedstrijden van Malinwa te forceren op basis van zijn traptechniek, zijn technische hoogstandjes, het feit dat hij immer aanspeelbaar blijkt, en bovendien niet te beroerd is om ook het meer potige werk op te knappen”, klinkt vzw Malinwa lovend over de prestaties van de middenvelder.

Daarnaast prijst vzw Malinwa Gorius' bereikbaarheid voor de supporters en het feit dat hij ondanks de interesse van enkele mooie clubs resoluut de kaart van Malinwa trok.

Gorius zal gehuldigd worden op woensdag 25 januari, vlak voor de aftrap van de competitiewedstrijd KV Mechelen – Racing Genk.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties