Mourinho uitgefloten door eigen aanhang

Mourinho uitgefloten door eigen aanhang
Foto: © SC

Opmerkelijk: José Mourinho werd dit weekend uitgefloten door de eigen aanhang. De Portugese trainer won nochtans met Real Madrid van Athletic Bilbao met 4-1, maar de fans vinden dat hij verraad heeft gepleegd.

Mourinho heeft een discussie gehad met zijn spelers die hem zouden afvallen tegenover de pers. "Jullie vermoorden me in de mixed zone", zou de coach gezegd hebben.

In Marca staat er ook een discussie tussen Mourinho en Sergio Ramos te lezen. Het gaat over de goal van Puyol tegen Barcelona. "Pepe en ik waren van plaats gewisseld", zou Ramos gezegd hebben. "Dus jij probeert de coach uit te hangen'', vroeg Mourinho. Antwoord Ramos: "Zo gaat dat soms in een wedstrijd, maar dat weet je niet als je nooit op niveau hebt gevoetbald."

Het gefluit kon Mourinho echter niet deren. "Het is me niet eerder overkomen", zei hij. "Of het moeilijk is? Ach, ze hebben hier in het verleden ook Zidane, Ronaldo en Cristiano (Ronaldo) uitgefloten. Zidane antwoordde met zijn spel, net als Ronaldo en Cristiano Ronaldo. Ik werk hard om ook met zo'n antwoord te komen, maar er komt een dag dat de supporters droef zullen zijn. Ik verloor woensdag, maar was vrijdag al bij de wedstrijd van zondag. We hebben die gewonnen. Daarmee klaar."
 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

La Liga

Nieuwste reacties