Antwerp-Tubize moet wijken voor Turks trouwfeest

Tomas Taecke
| 139 reacties
Antwerp-Tubize moet wijken voor Turks trouwfeest
Foto: © SC

Een ongelukkige samenloop van omstandigheden heeft ervoor gezorgd dat Antwerp op zaterdag 4 februari om 14 uur Tubize partij geeft. Door een Turks trouwfeest kan de wedstrijd niet op het normale aanvangsuur afgetrapt worden.

Antwerp had de Kalendercommissie en Tubize oorspronkelijk gevraagd om de wedstrijd naar vrijdag te verplaatsen, wegens de live-uitzending van BelgacomTV. De Brabantse club ging niet akkoord, maar ondertussen was er op zaterdagavond reeds een Turks trouwfeest gepland in het Atriumgebouw, de aanpalende zaal die zo'n 900 gasten kan onderbrengen. Technisch directeur Paul Heylen verduidelijkt de situatie:

"Deze samenloop van omstandigheden is bijzonder ongelukkig", zegt de directeur die zelf toestemming gaf om het feest op zaterdagavond te organiseren. "Eerst wilden we het feest en de wedstrijd beiden laten doorgaan, maar dat voorstel werd niet goedgekeurd door de Antwerpse politie".

"Het contract om het gebouw voor feesten te verhuren, dateert nog van het vorige bewind", legt Heylen uit in GVA. Dit zorgt natuurlijk voor de nodige problemen".

De Antwerp-fans zijn voorlopig niet opgezet met de kalenderwijziging. Het 'Britse' aanvangsuur houdt ook in dat het stadion in de vooravond moet ontruimd zijn, omdat het trouwfeest dan reeds aanvangt.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

 Promotion Play-offs - Finale (H)
Lommel SK Lommel SK 16:00 SK Deinze SK Deinze

Nieuwste reacties