Trekt De Bruyne naar Chelsea? "Ik weet van niks"

Robby Morren
Robby Morren
| 13 reacties
Trekt De Bruyne naar Chelsea? "Ik weet van niks"
Foto: © SC

Volg KRC Genk nu via WhatsApp!

Kevin De Bruyne zal zeker tot het einde van dit seizoen voor Racing Genk voetballen. Dat bevestigde de speler en algemeen directeur Degraen. Of hij nu bij Chelsea zal tekenen, wilde geen van hen beiden kwijt.

Robby Morren in Genk

De prestatie die Kevin De Bruyne in de eerste helft tegen OH Leuven op de mat legde, was er één zoals we die van hem al een poosje niet meer hadden gezien, bekroond met twee doelpunten. Was het een teken dat de transferbeslommeringen achter de rug zijn? Verraadde de glimlach van Dirk Degraen dat de transfer naar Chelsea nog voor eind januari zal worden afgerond? Geen van beiden liet het achterste van de tong zien.

"Er is geen noodzaak om nu een transfer te laten plaatsvinden. Of er nu een akkoord is of niet, Kevin zal nog zeker tot het einde van dit seizoen hier blijven", bleef Degraen op de vlakte.

De Bruyne: "Ik zit nog met mijn hoofd bij Genk"
Hetzelfde verhaal bij De Bruyne. "Ik werd gisteren opgebeld maar ik weet nog niets. Het is wel zeker dat ik nog tot het einde van dit seizoen bij Genk zal voetballen. Ik heb tegen OHL bewezen dat ik nog altijd met mijn hoofd bij Genk zit."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties