Rossini: "Dury kon me niet gebruiken"

Mathias Dumarey
| 5 reacties
Rossini: "Dury kon me niet gebruiken"
Foto: © SC

Giuseppe Rossini (foto) moet het volgende halfjaar doelpunten maken voor hekkensluiter Sint-Truiden VV. De Italobelg paste namelijk niet langer in de plannen van Zulte Waregem-coach Francky Dury.

"Francky Dury heeft laten weten aan het bestuur dat ik niet in zijn plannen paste en die lichtten dan mijn manager in. Die is meteen in actie geschoten. Ik had niet veel tijd meer over om na te denken, maar eigenlijk was dat ook niet nodig. Ik train nu al een paar dagen mee met Sint-Truiden en alles loopt perfect", aldus Giuseppe Rossini in HNB.

"Ik ben in een goede groep terechtgekomen en ben klaar om er voluit tegenaan te gaan. Ik zal er zeker staan tegen Cercle Brugge vanavond, ook al was het vorige weekend wat ziekjes", gaat Rossini verder. "Voor mij zal het nu de eerste keer zijn dat ik tegen de degradatie moet knokken, maar dit schrikt me zeker niet af. De huidige situatie is niet goed, maar in voetbal kan alles heel snel veranderen", besluit de ex-speler van onder meer Utrecht, KV Mechelen en Kortrijk.
 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties