Reactie Van Der Bruggen: "Leuk dat ik stoer oogde"

Melissa Maes
| 5 reacties
Van Der Bruggen: "Leuk dat ik stoer oogde"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Hannes Van Der Bruggen leek zaterdag geen last te hebben van de kou, hij verscheen namelijk als enige met korte mouwen op het bevroren veld van OHL. “Leuk dat het stoer oogt, maar ik kan niets onder mijn shirt verdragen.”

Melissa Maes in Leuven

“Ik kan niets onder mijn shirt verdragen, maar het is wel leuk dat het stoer oogt. Maar morgen heb ik dan misschien wel een verkoudheid”, knipoogt Hannes Van Der Bruggen.

De achttienjarige middenvelder beleefde net als de andere spelers een moeilijke voetbalavond aan Den Dreef. “Het was erg moeilijk spelen. Er was geen gepast schoeisel, er waren zowel harde als zachte stukken op het terrein.”

“Ik ben wel blij met mijn assist. Melli kopte de bal mooi binnen. De overwinning is een goeie zaak, want tegen OHL is het altijd moeilijk. Zij wisten in de tweede helft ook nog kansen te creëren.”

Volgende week zondag staat de topper tegen Club Brugge op het programma. Het is nog maar de vraag of die partij zal plaatsvinden, de voorspellingen zijn namelijk niet zo gunstig. “Ik hoop van wel, we zijn net goed bezig”, lacht Van Der Bruggen.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties