Henry maakt weer winnende doelpunt

Andrea Doino
| 9 reacties

De Fransman Thierry Henry scoorde tegen Sunderland de winnende goal in de negentigste minuut. Arsenal won de wedstrijd met 1-2.

Arsenal wilde Henry twee weken langer houden, maar de kapitein van de New York Red Bulls mag niet langer blijven.

De wedstrijd ontknoopte pas in de laatste twintig minuten. Per Mertesacker zakte door zijn enkel, James McClean profiteerde en scoorde de 1-0. Lang duurde die vreugde niet, want Aaron Ramsey scoorde meteen de gelijkmaker.

De hoofdrol was weggelegd voor clubicoon, Thierry Henry. In de negentigste minuut tikte hij de 1-2 binnen wat meteen ook de eindstand was.

Chelsea verloor met 2-0 van Everton en ziet zo zijn vierde plek in gevaar komen. Romelu Lukaku mocht een kwartier voor tijd invallen.