Scholes denkt na over Euro 2012

Tomas Taecke
| 4 reacties
Scholes denkt na over Euro 2012
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Paul Scholes heeft de laatste weken laten blijken dat hij opnieuw volwaardig United-speler is. Nu lijkt de middenvelder ook na te denken over het EK in Polen en Oekraïne.

Eerder besliste de legende van Manchester United de schoenen definitief aan de haak te hangen en zich vooral achter de schermen bezig te houden met zijn grote liefde. Twee maanden geleden kwam de middenvelder op die beslissing terug en na een moeizame rentree op het veld van Manchester City bewees hij ondertussen dat hij er terug staat.

Deze week gaf Tottenham-coach Harry Redknapp aan dat hij, indien hij als bondscoach aan de slag zou gaan, Paul Scholes zeker zou meenemen naar het EK. Scholes bedankte acht jaar geleden reeds voor de nationale ploeg, maar liet nu in een interview met The Sun vallen dat hij dit zich ondertussen heeft beklaagd. Vooral het WK in Zuid-Afrika in 2010 had hij naar verluidt graag bijgewoond. In hetzelfde gesprek voegde Scholes eraan toe dat hij net daarom eventueel graag zou meereizen naar Polen en Oekraïne.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties