Interview Vandooren: "Finale van Beker is een unieke kans"

Andrea Doino
| 10 reacties
Vandooren: "Finale van Beker is een unieke kans"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Lierse zal dit jaar wellicht deelnemen aan PO2 en doet het zo veel beter dan het afgelopen seizoen. Bovendien maken ze nog kans om de finale van de Beker van België te spelen. Onze redactie had een gesprek met Lierse-speler Gonzague Vandooren.

“Dit seizoen verloopt al veel beter dan het vorige. Mathematisch kan het nog dat we PO3 moeten spelen, maar we kunnen eigenlijk met een gerust gevoel zeggen dat de voorsprong op Westerlo en Sint-Truiden groot genoeg is”, aldus Gonzague Vandooren

“Daardoor kunnen we de laatste wedstrijden voor de aanvang van de play-offs met minder druk op onze schouders spelen. De focus ligt nu op de match van volgende week tegen Lokeren. We maken nog een goede kans op de finale van de Beker van België en mogen die unieke kans niet laten liggen.”

Over het systeem van PO2 was de verdediger minder enthousiast.”Het systeem van de play-offs is wel goed, maar langs de andere kant ook weer niet. Voor onze supporters is het niet interessant om te komen kijken naar wedstrijden waar in principe niets meer op het spel staat.”

Het contract van Vandooren verloopt eind juni, maar hij is met de club aan het onderhandelen over een verlengd verblijf in Lier. “De onderhandelingen met de club zijn op dit moment bezig. Ik hoop er minstens nog één seizoen aan toe te kunnen voegen”, zei een tevreden Vandooren.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties