Lombaerts en Witsel vechten om plaats in kwartfinale

Tomas Taecke
| 1 reacties
Lombaerts en Witsel vechten om plaats in kwartfinale
Foto: © SC

Zenit en Benfica werken vanavond een eerste van twee spannende duels af in de achtste finale van de Champions League. Rode Duivels Nicolas Lombaerts en Axel Witsel staan lijnrecht tegenover elkaar.

Eén van de meest gelijkopgaande achtste finales is de ontmoeting tussen het Russische Zenit Sint-Petersburg en het Portugese Benfica. Beiden presteren uitermate goed in eigen land en lieten ook in de groepsfase van het kampioenenbal een stevige indruk. Vaste pionnen bij de clubs die woensdagavond met elkaar in de clinch gaan zijn Nicolas Lombaerts en Axel Witsel.

Zenit kan straks als competitieleider na de winterstop het tweede deel van de Russische Premier League aanvatten. In de groepsfase van de CL liet het een grote concurrent van Benfica achter zich, namelijk FC Porto. Wel heeft coach Spaletti met veel blessures af te rekenen: onder andere Danny (knieblessure), Bukharov en Lazovic zijn langdurig geblesseerd.

Benfica is aan een uitstekende reeks bezig waarbij het 11 keer op rij won. Cardozo is de man in vorm: in de laatste acht wedstrijden waarin hij in actie kwam, scoorde hij telkens minstens één goal (11 maal in totaal). Coach Jorge Jesus kan enkel op Javi Garcia geen beroep doen voor de heenwedstrijd.

Wat denkt BWIN over deze wedstrijd?

Zenit is favoriet. Een gokje bij BWIN op Benfica daarentegen zal u meer opleveren. Stel uw bonus van 100 euro aan wedtegoed veilig. Heb je nog geen account, op dan via DEZE WEBSITE  een account en krijg 100 euro gratis.

Gaat Zenit met de volle buit lopen, dan krijgt u bij BWIN 382,5 euro bij een gok van 150 euro. Bij winst van Benfica wint u 412.5 euro

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Champions League

Nieuwste reacties