Reactie Jacobs: "Wet van de sterkste moeten ondergaan"

Jacobs: "Wet van de sterkste moeten ondergaan"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Ariël Jacobs zag zijn ergste vrees uitkomen. AZ speelde op heel hoog niveau. "Ik heb vanavond het AZ gezien dat tegen Ajax heel sterk was", aldus de Brusselse trainer.

Johan Walckiers in Alkmaar

Jacobs zag zijn ploeg één uur lang gedomineerd worden. "Dat kan je van twee kanten bekijken", vond Jacobs. "Natuurlijk zijn we teleurgesteld, maar je moet ook toegeven dat we hier de wet van de sterkste moesten ondergaan. Ik denk dat iedereen nu gezien heeft dat het optimisme van na de loting voorbarig was. Ik heb hier het AZ gezien dat ik Ajax van het kastje naar de muur zag spelen."

"Misschien hadden we iets meer moeten doen in dat eerste halfuur toen we gelijke tred konden houden. Na de wedstrijd mag je echter gelukkig zijn dat we hier met 1-0 wegkomen. Natuurlijk kan je zeggen dat het doelpunt te makkelijk valt en dat die voorzet te makkelijk getrapt mag worden."

Jacobs liet Suarez op de bank, maar moest de Argentijn toch inbrengen. "Hij was niet fit genoeg om te starten. Ik heb lang gewacht, tot na de middag, maar moest dan toch een beslissing nemen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Europa League

Nieuwste reacties