Juhasz: "Verdedigers krijgen de zwarte piet"

Juhasz: "Verdedigers krijgen de zwarte piet"
Foto: © SC

Volg Anderlecht nu via WhatsApp!

Roland Juhasz staat vanavond weer voor een belangrijke match. De Hongaarse verdediger van Anderlecht voelt zich echter goed in zijn vel en loopt daarom ook met heel veel vertrouwen te voetballen.

"Ik voel echter geen extra druk", aldus Juhasz in de kranten. "De grote matchen volgen elkaar op sinds januari en we doen het toch niet slecht? Die 18 op 18 in de poulefases geeft ons ook veel vertrouwen, zelfs al spreken we hier over het verleden. Ik wil altijd winnen, of het nu over een competitiematch gaat of over een wedstrijd tegen Barcelona."

De centrale verdedigers gingen de laatste weken een paar keer in de fout. "We hebben inderdaad drie vermijdbare doelpunten geslikt. De verdedigers krijgen de zwarte piet toegeschoven, maar we verloren ook te makkelijk de bal op het middenveld. Als we dat uit ons spel krijgen, slikken we geen domme doelpunten meer. De centrale verdedigers moeten immers ook de plaats van de oprukkende backs innemen en zo komt er veel plaats vrij."

De toekomst van Juhasz lijkt ook niet per se in het buitenland te liggen. "Het is niet omdat ik een clausule in mijn contract heb dat ik mag vertrekken dat ik ook ga vertrekken. Als ik nu zie in welke problemen de Glasgow Rangers zitten, ben ik blij dat ik gebleven ben. Ik voel me goed bij Anderlecht. Ik voel me weer fris en de fysieke problemen zijn in het verleden. En dat maakt een groot verschil."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Europa League

Nieuwste reacties