Mancini hoopt op goed gedrag van Balotelli

Mancini hoopt op goed gedrag van Balotelli
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Als er in de media iets wordt verteld over Manchester City-aanvaller Mario Balotelli, is dat meestal niet positief. Coach Roberto Mancini hoopt dat de Italiaan zich de komende maanden beter zal gedragen.

“Twee weken geleden sprak ik met hem. Ik zei hem dat het seizoen nog lang niet is afgelopen. Er zijn nog dertien competitiewedstrijden te spelen en ook in de Europa League maken we nog kans. Ik hoop dat hij zich zal gedragen.”

“Mario is een belangrijke speler met ontzettend veel kwaliteit. Als hij zich enkel concentreert op voetbal, dan kan hij nog erg belangrijk voor ons worden. Iedereen weet dat hij een fantastische voetballer is en als hij het hoofd koel kan houden dan kan hij nog heel belangrijk zijn voor ons”, aldus een vastberaden Mancini. 

Ook Italiaans bondscoach Cesare Prandelli hoopt op een goed gedrag van l’enfant terrible. “Balotelli kan heel goed voetballen, maar het hangt allemaal van hem af. Het enige wat mij stoort zijn de acht schorsingsdagen die hij dit seizoen al heeft gehad.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties