Roy Keane: "Het slechtste Arsenal dat ik ooit gezien heb"

Glenn Schrader
| 6 reacties
Roy Keane: "Het slechtste Arsenal dat ik ooit gezien heb"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Arsenal is bezig aan een slecht seizoen. In de Champions League werden ze nog vernederd door AC Milan en gisteren werden The Gunners uitgeschakeld in de FA Cup. Roy Keane gaf er zijn mening over.

“Je staat op het veld en tracht je best te doen voor je coach, maar ze laten hem weer in de steek. Dit is wellicht het slechtste Arsenal dat ik ooit aan het werk gezien heb”, zegt de oud-speler van Manchester United tegen ITV.

“Vanaf de eerste minuut zie je vijf of zes Arsenal-spelers die handschoenen dragen. Dat is een verkeerd signaal naar de tegenstander toe. Ik vind dat een professionele voetballer geen handschoenen hoort te dragen tijdens een voetbalwedstrijd. Ze zijn slordig, wat tot een doelpunt leidde en de passing zit niet goed", besluit Keane.

Momenteel staat Arsenal op een vierde plaats in de rangschikking. Ze hebben nu al zeventien punten achterstand op leider Manchester City en moeten strijden met Chelsea voor de vierde plaats. Ook in alle andere nationale competities zijn ze uitgeschakeld.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties