Glouftsis: "Geef me vertrouwen en ik scoor"

Dirk Pieters
| 11 reacties
Glouftsis: "Geef me vertrouwen en ik scoor"
Foto: © SC

Sint-Niklaas is uitstekend begonnen aan de derde periode. De ploeg van trainer Alex Czerniatynski is sinds zijn komst én die van enkele nieuwkomers een stevig geheel. Dat was duidelijk na de 3-0 overwinning tegen Tubeke.

De tweedeklasser verloor al vijf wedstrijden op rij niet meer. Ook aanvaller Stavros Glouftsis is de laatste wedstrijden goed bij schot. Ook tegen Tubeke prikte de aanvaller er twee tegen de netten. “Het doet natuurlijk deugd om te scoren, maar vooral de manier waarop we punten pakken is veel aangenamer. Er staat terug een ploeg op het veld en dat is vooral de verdienste van het bestuur en de trainer”, aldus de aanvaller aan onze redactie.

Het is opmerkelijk dat Glouftsis bij elke club de weg naar de netten weet te vinden, maar enkel bij Antwerp wou het maar nooit lukken. “Ik mag inderdaad stellen dat ik bijna altijd scoor, maar er zijn ook wedstrijden dat ik amper in het stuk voor kom maar toch plots een doelpunt maak. Bij Antwerp waren mijn speelkansen altijd veel te kort. Het is moeilijk om vertrouwen op te doen als je één week speelt en er dan weer twee op de bank moet zitten. Als ik dan eens mocht spelen, dan was dat op de nummer tien positie en die ligt me helemaal niet."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

 Promotion Play-offs - Finale (H)
Lommel SK Lommel SK 1-1 SK Deinze SK Deinze

Nieuwste reacties