Mancini: "Tevez kan terug aan de slag"

Tomas Taecke
| 6 reacties
Mancini: "Tevez kan terug aan de slag"
Foto: © SC

Carlos Tevez is na zijn verontschuldigingen opnieuw in de gratie gevallen bij Manchester City. Zowel coach Mancini als de spelersgroep hopen snel een beroep te kunnen doen op de Argentijnse spits.

Dinsdag keerde Carlos Tevez terug naar Manchester, waar hij na zijn verontschuldiging met een propere lei kan hervatten. Vandaag onderstreepten coach Mancini en teamgenoot Lescott de verzoening tussen de aanvaller en de leider in de Engelse Premier League.

"Tevez kan binnen twee à drie weken opnieuw spelen", zei Roberto Mancini op donderdag. "Nu moet hij eerst trainen opdat hij wedstrijdfit kan worden. Ik heb zijn verontschuldigingen aanvaard en ga morgen met hem praten", aldus de Italiaan.

Sterkhouder Lescott voegde eraan toe dat Tevez in de ogen van de spelersgroep eigenlijk nooit is weggeweest. "Niemand van de spelersgroep leeft in onvrede met Carlos. Het hele gedoe is ook nooit een item geweest onder de spelers. Als hij opnieuw een kans krijgt, zal hij vast en zeker voor doelpunten zorgen", weet de verdediger.

Tevez werd aan de kant geschoven nadat hij in het voorjaar weigerde in te vallen in het Champions League-duel tegen Bayern München. De Argentijn werd beboet en gelinkt aan tal van andere topclubs, maar kan nu na deze verzoening gewoon verder aan de slag bij de Citizens.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties