Richards (Man City): "Capello had zijn favorietjes"

Jefrey Van der Straeten
| 7 reacties
Richards (Man City): "Capello had zijn favorietjes"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Man City-rechtsachter Micah Richards werd door interim-bondscoach Stuart Pearce opgeroepen voor de vriendschappelijke wedstrijd tegen Nederland. Nu trapt hij even na naar de opgestapte Fabio Capello.

Yes, Micah! Finally a well deserved call up for the England squad. I know how happy this will make him so that's great news!”. Het was City-kapitein Vincent Kompany die deze tweet de wereld instuurde.

De krachtpatser Richards is voor het eerst sinds lang opnieuw bij de Engelse selectie en heeft het verleden nog niet echt verteerd. In een interview met BBC Sport stelt het City-jeugdproduct dat Capello zijn favorieten had. Daarmee doelt de verdediger op onder andere Kyle Walker (Tottenham) en Glen Johnson van Liverpool. “Ik heb echt geen kans gekregen van Capello”, onder wiens leiding hij maar één keer aan spelen toe kwam.

Voordien, toen Steve McClaren bondscoach was, was Richards nochtans de eerste keus. Nu is het dus Stuart Pearce die hem opnieuw oproept. Leuk detail: het was ook dezelfde Pearce die Richards op zijn zeventiende liet debuteren bij Manchester City

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties