Steven Gerrard rouwt niet om vertrek Capello

Glenn Schrader
| 0 reacties
Steven Gerrard rouwt niet om vertrek Capello
Foto: © SC

Volgens Steven Gerrard kan de Engelse nationale ploeg profiteren van het vertrek van Fabio Capello. Zijn ontslag was een verrassing, maar daarom niet negatief voor de nationale elf.

"Ik denk niet dat zijn vertrek het team van Engeland zal beïnvloeden. We krijgen nu een nieuwe trainer. Het is een nieuwe start voor iedereen. Het kan voor het elftal een stimulans zijn voor een succesvolle zomer."  aldus de international tegenover BBC Sport.

Het vertrek van Capello sloeg in als een bom in Engeland. “Het ontslag van Capello was een verrassing”, zegt Gerrard. “Ik dacht dat hij tot na het EK in Polen en Oekraïne zou blijven om daarna andere oorden op te zoeken. Ik had dit niet zien aankomen”, aldus Gerrard.

De aanvoerdersband
Steven Gerrard is voor velen de favoriet om aanvoerder te worden. “Het is niet mijn beslissing. Het is aan Stuart Pearce of zijn eventuele opvolger om de knoop door te hakken. Maar ik wil kapitein van Engeland zijn. Als ik het aanbod krijg, zal ik er heel graag op ingaan. Het is een eer”, besluit de middenvelder.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties