Arsenal-coryfee ziet in Mourinho nieuwe coach Spurs

Mathias Dumarey
| 4 reacties
Arsenal-coryfee ziet in Mourinho nieuwe coach Spurs
Foto: © SC

De geruchten zwellen elke dag aan dat José Mourinho (foto) op het einde van het seizoen de deur van Real Madrid zal dichttrekken. Volgens Arsenal- clubicoon Lee Dixon zal zijn volgende bestemming opnieuw Londen zijn, met name White Hart Lane, de thuishaven van Tottenham Hotspur.

Harry Redknapp is vooralsnog de manager van Tottenham Hotspur maar de man wordt nadrukkelijk genoemd als nieuwe bondscoach van Engeland na het vertrek van Fabio Capello. Mocht Redknapp effectief gaan kiezen voor The Three Lions, dan komt volgens Lee Dixon niemand minder dan José Mourinho terug naar Londen. "Hij wil graag terugkeren naar Engeland waar er voor hem een paar opties zijn en Tottenham is er ongetwijfeld één van."

"Mourinho heeft natuurlijk een grote naam en een grote reputatie en dat is iets wat ze bij Tottenham graag willen", gaat Dixon verder. Er is natuurlijk absoluut geen twijfel over hoe goed Redknapp het doet en heeft gedaan bij The Spurs, want hij heeft er werkelijk briljant gepresteerd", besluit Dixon.
 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties