Reactie Gillet: "Zelfs niet goed genoeg voor vierde provinciale"

Gillet: "Zelfs niet goed genoeg voor vierde provinciale"
Foto: © SC

Guillaume Gillet zit sinds de winterstop in een dal. De middenvelder slaagt er niet meer in om zijn prestaties van de eerste ronde te herhalen en werd zondag bij de rust gewisseld. Wat volgde was een litanie van zelfkritiek.

Johan Walckiers in Lier

Gillet is er de man niet naar om zich te verstoppen. Goed of slecht, hij geeft altijd een eerlijke analyse. Ditmaal sprak hij over zijn eigen prestatie en daarbij spaarde hij zichzelf ook niet. "Dat ik gewisseld werd, is maar logisch te noemen", begon Gillet. "Ik haalde nog niet het niveau van vierde provinciale. Ik moet uit deze impasse geraken waar ik inzit sind nieuwjaar. Wat ik vandaag toonde was Anderlecht niet waardig en ook het respect niet dat de club toonde door mij een nieuw contract te geven."

Gillet was inderdaad maar een schim van zichzelf, maar dat de ploeg niet draait, zal daar ook veel mee te maken hebben. "We hebben vandaag niks getoond. Het is niet de eerste keer dat we tegen ploegen uit de onderste regionen het moeilijk hebben. Maar deze prestatie was wel heel pover. Het minimum is dat iedereen karakter toont, maar dat was er zelfs niet."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties