Özil: "Hebben alles om het EK te winnen"

Mathias Dumarey
| 4 reacties
Özil: "Hebben alles om het EK te winnen"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Mesut Özil (foto) trekt zeker vol vertrouwen naar het EK in Polen en Oekraïne. Volgens de international van Duitsland heeft het land alles in huis om de de trofee Henri Delaunay mee te nemen naar Berlijn.

"We hebben alles in huis om iedereen te kloppen en het EK te winnen. Iedereen weet hoe sterk de Duitse ploeg ondertussen is. Mijn Portugese ploegmaats bij Real Madrid vertellen me ook dat ze heel graag het EK willen winnen, maar dan antwoord ik iedere keer dat we zonder nederlaag door onze poule willen komen en dan het EK willen winnen", aldus Mesut Özil vandaag op een persconferentie voorafgaand op een vriendschappelijk duel tegen Frankrijk.

Özil liet ook nog verstaan heel gelukkig te zijn bij Real Madrid. "Ik ben blij dat ik voor het beste elftal ter wereld kan spelen. Ik ben ginds veel volwassener geworden. De coach (José Mourinho, nvdr) praat zeer veel met me en zijn steun is heel belangrijk. Het geeft me heel veel zelfvertrouwen dat ik tot de belangrijkste spelers van Real behoor", besluit de Turkse Duitser.
 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties