Bergen: "Unaniem overtuigd van Scifo"

Melissa Maes
| 5 reacties
Bergen: "Unaniem overtuigd van Scifo"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Bergen-directeur Alain Lommers laat weten dat het clubbestuur unaniem overtuigd was dat Enzo Scifo de beste kandidaat is om Dennis van Wijk op te volgen als trainer bij de Draken.

Enzo Scifo heeft een goeie relatie met de preses en hij kent assistent Broeckaert goed. Dat speelde in zijn voordeel. Dan is er ook nog zijn palmares als speler, dat voor zichzelf spreekt”, aldus Alain Lommers in Sudpresse.

“Bovendien deed hij het niet slecht bij Moeskroen. We waren unaniem overtuigd dat Scifo de beste kandidaat is. Een nieuwe coach betekent financieel een forse inspanning voor de club. Maar dat is een risico dat we bereid waren om te nemen.”

De directeur van Bergen heeft het daarnaast ook over het afscheid van Dennis van Wijk.”Hij verwijt een aantal mensen in de club een gebrek aan professionalisme, maar zijn gedrag na de match tegen AA Gent was allesbehalve professioneel. Het was noch de plaats noch de tijd.”

Ook de spelers zien de komst van Scifo alvast zitten. Tom Van Imschoot kent hem niet, “maar met zijn palmares dwingt hij respect af. Tussen mij en Van Wijk boterde het niet, maar nu staan de tellers weer op nul. Ideaal voor mij.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties