Interview Broeckaert: "Scifo verkoopt zich niet genoeg"

Broeckaert: "Scifo verkoopt zich niet genoeg"
Foto: © SC

Voor één persoon is de aanstelling van Enzo Scifo nog de grootste opluchting. Geert Broeckaert, assistent bij Bergen, zag het immers niet zitten om de ploeg langere tijd te leiden.

Johan Walckiers in Bergen

Broeckaert stond immers nogal aarzelend over een lange periode als hoofdtrainer. "Op de vergadering maandag had men mij gevraagd om over te nemen", aldus Broeckaert. "Maar ik hoopte inderdaad dat men zo vlug mogelijk een andere trainer ging vinden. Mij interesseert het niet om hoofdtrainer te zijn."

Broeckaert en Scifo kennen elkaar nog van bij Moeskroen. "We hebben daar goed samengewerkt onder moeilijke omstandigheden", knikte de T2. "Daar heeft hij bewezen dat hij een goede trainer is. Ik begrijp niet hoe het zo lang kunnen duren heeft voor hij een club vond. Of ja, eigenlijk wel, want hij verkoopt zichzelf niet hé. En hij zal ook niet eender wat aannemen."

Voor Broeckaert verandert er niet veel. "Voor mij blijft het allemaal hetzelfde. Training geven is training geven, onder welke hoofdtrainer ook. Ik verwacht wel dat de spelers de volgende weken alles zullen geven. Dat is altijd zo onder een nieuwe trainer. Ze willen zich allemaal bewijzen, want de trainer heeft gezegd dat ze met een schone lei beginnen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties