Casteels: "Ik zit beter bij Hoffenheim dan bij Genk"

Melissa Maes
| 19 reacties
Casteels: "Ik zit beter bij Hoffenheim dan bij Genk"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Vanavond spelen de Belgische beloften tegen Engeland. Tussen de palen staat normaal Koen Casteels. De doelman verliet deze zomer Racing Genk voor Hoffenheim. "Ik leer daar meer dan bij Genk."

De beloften houden enkel bij winst op het veld van Engeland hun kans op EK-deelname gaaf. Door de nul te houden kan Koen Casteels alvast zijn steentje bijdragen. “We moeten in de kwalificatie blijven geloven”, aldus de doelman in Het Nieuwsblad.

“Het wordt moeilijk, maar we zullen proberen vanuit een goede organisatie te spelen en de paar kansjes die we krijgen ook af te maken.”

"Geen spijt dat ik bij Genk ben vertrokken"
Thibaut Courtois
is weg, Laszlo Köteles viel uit met een blessure en Logan Bailly haalt voorlopig niet het gewenste niveau. Naar alle waarschijnlijkheid stond Casteels nu tussen de palen bij Racing Genk, maar de goalie trok naar Duitsland.

“Ik had misschien wel eerste doelman kunnen zijn, dat klopt. Maar ik heb geen spijt dat ik vertrokken ben bij Genk. Ze hadden mij voor het seizoen duidelijk gemaakt dat het moeilijk voor mij zou zijn om eerste doelman te worden.”

“Toen kwam Hoffenheim, waar een sportief plan voor mij klaar lag. Op langere termijn zit ik volgens mij beter bij Hoffenheim dan bij Genk, al ben ik nog geen eerste doelman”, besluit Casteels.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties