Live Rode Duivels gaan voor winst in oefengalop

Tomas Taecke
| 11 reacties
Rode Duivels gaan voor winst in oefengalop
Foto: © SC

Volg België nu via WhatsApp!

België geeft vanavond Griekenland partij in een vriendschappelijke interland. Alle ogen zijn gericht op Benji De Ceulaer, die mogelijk zijn debuut maakt als Rode Duivel.

De Rode Duivels willen vanavond wat vertrouwen tanken tegen de Europese kampioen in 2004. Veel meer staat er nu eenmaal niet op het spel, waardoor bondscoach Georges Leekens naar hartelust kan experimenteren en gebruik kan maken van zijn toegestane zes wissels.

Eén van die bankzitters die mogelijk debuteert voor onze nationale ploeg is Benji De Ceulaer. De Lokerse spits verkeert in bloedvorm en hoopt op het eiland Kreta voor het eerst als international binnen de lijnen te komen. Hij vervangt in de loop van de wedstrijd mogelijk Kevin Mirallas, die door Leekens als diepste spits naar voor is geschoven. De Olympiakos-aanvaller wordt geflankeerd door Hazard en Chadli. 

Kompany en Vermaelen vormen achterin het centrale duo. De vleugelverdedigers zijn Lombaerts en Alderweireld, Vertonghen krijgt geen basisplaats. De driehoek in het middenveld bestaat uit de gewezen Standard-talenten Defour, Witsel en Fellaini.

De wedstrijd vangt aan om 20.30u en is LIVE te volgen op onze website!

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties