Mathijssen: "Met een minimum aan info naar Bergen"

Melissa Maes
| 11 reacties
Mathijssen: "Met een minimum aan info naar Bergen"
Foto: © SC

Beerschot trekt zaterdag naar Bergen. De Draken zagen Enzo Scifo de plaats innemen van de ontslagen Dennis van Wijk. "We trekken nu met een minimum aan informatie naar Bergen."

“We zijn dit seizoen nog niet geconfronteerd met een ploeg waar net iemand ontslagen is. Het voorval op zich is heel spijtig, dat wens je niemand toe. We trekken nu met een minimum aan informatie naar Bergen. We zullen dus vanuit de eigen kracht moeten vertrekken”, aldus Jacky Mathijssen op de clubwebsite.

“De laatste weken was dat op verplaatsing niet van die aard om succes te boeken. Dat moeten we zeker meenemen naar toekomstige transferperiodes. Om buitenshuis punten te pakken, moeten we mensen halen die niet snel gefrustreerd raken, die het allemaal al gezien en meegemaakt hebben, en die vanuit een opdracht kunnen blijven voetballen.”

“Zo hebben we er nu te weinig, we moeten er dus naar op zoek gaan. Het contrast tussen puntengewin thuis en uit is veel te groot. Dat het hier “altijd zo is geweest”, daar moeten we komaf mee maken volgend seizoen.”

De Beerschot-trainer verwacht dat zijn spelers morgenavond een tandje zullen bijsteken. “Een aantal mensen zijn met negatieve gedachten van een midweekwedstrijd teruggekeerd. Guillaume en Dries gingen met 4-0 op hun bek in Engeland. En ook Tome en Vuzu kunnen niet happy zijn, want ze verloren toch van tegenstanders die niet echt angst inboezemen. De spelers die hier gebleven zijn, hebben conform de verwachtingen getraind.”

“Drie, vier maanden geleden was Bergen een hele goeie ploeg, dat hebben we zelf ondervonden. Iedereen stelt zich daar nu in vraag en zal de nieuwe trainer willen imponeren. Aan ons om daarmee om te kunnen. Ik verwacht er wel iets van.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties