Welke ploegen halen play off I nog?

Dirk Pieters
| 71 reacties
Welke ploegen halen play off I nog?
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Nog vijf ploegen zijn er in de running voor de plaatsen vier, vijf en zes in het klassement. Een spannende strijd met nog twee speeldagen te gaan. Onze redactie zet de laatste wedstrijden nog even op een rijtje.

Cercle Brugge staat er momenteel het beste voor, maar de volgende twee wedstrijden zijn serieuze toppers. Eerst is er de derby tegen Club Brugge en een week later staat de beslissende wedstrijd op het veld van Lokeren op het programma.

Standard heeft ook nog alles zelf in de hand. Eerste speelt het thuis tegen OH Leuven en nadien moet het op verplaatsing naar KV Mechelen. Het ziet er naar uit dat Standard dit niet meer uit handen zal geven.

Racing Genk deed afgelopen weekend een slechte zaak, maar de Limburgse club maakt nog wel redelijk wat kans om zich te plaatsen. Eerst op zoek naar drie punten op het veld van Westerlo. De laatste wedstrijd thuis tegen AA Gent is alvast geen cadeau.

Kortrijk won afgelopen weekend van Genk, maar toch blijft het een groot vraagteken of de club play off I zal halen. Met een verplaatsing naar Gent en een thuiswedstrijd tegen Beerschot staan er twee moeilijke wedstrijden op het programma.

Voor Lokeren lijkt het haast onmogelijk, maar in voetbal kan alles. Lokeren is goed op dreef, maar een verplaatsing naar Beerschot is al geen simpele opdracht. Op de laatste speeldag zal het moeten gebeuren dan tegen Cercle Brugge.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties