Llorente: "Het was onvergetelijk"

Glenn Schrader
| 1 reacties

Fernando Llorente zal zich de verplaatsing naar Old Trafford niet snel vergeten. De Spaanse spits won met Athletic Bilbao namelijk met 2-3 tegen Manchester United.

Llorente was een van de absolute smaakmakers tijdens de wedstrijd. Hij kon in de eerste helft de gelijkmaker binnenkoppen. Hierna konden de Spanjaarden nog tweemaal scoren en werden Manchester United compleet weggetikt. Wayne Rooney kon in de blessuretijd de voorsprong nog verkleinen door een benutte strafschop.

"Het was onvergetelijk", zei de spits na afloop tegen Marca. "Dit was de wedstrijd die we met z'n allen graag wilden spelen. We deden het uitstekend en hadden het duel onder controle. Zij waren slechts een paar keer gevaarlijk. Jammer van die late penalty, maar 2-3 winnen is een prachtig resultaat."