Di Matteo ondanks slechte spel toch tevreden

Glenn Schrader
| 3 reacties
Di Matteo ondanks slechte spel toch tevreden
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Chelsea kon eerder vandaag nipt winnen van Stoke City. Ondanks dat ze meer dan 75 minuten lang met een man meer speelden kon er maar één doelpunt gescoord worden. Roberto Di Matteo blijft desondanks toch tevreden.

Het slechte spel was niet aan de orde bij Di Matteo. "Ik ben blij dat we gewonnen hebben, we hadden de drie punten nodig. We moeten ons bij Chelsea focussen op het positieve. Tegen Stoke City weet je dat het moeilijk is om hen te breken. De rode kaart maakte voor hen dan ook niet veel uit, omdat het een spits was die werd weggestuurd."

"Soms moet je wel eens op deze manier winnen om de drie punten te pakken", vervolgde Di Matteo. "Het zal niet altijd spectaculair of makkelijk zijn bij ons. Soms moet je lelijk winnen. Nu moeten we weer vooruit kijken en het simpel houden. Vandaag was het ons doel om te winnen en dat gelukt."

Door deze overwinning doet Chelsea sowieso een goede zaak in de Premier League. Ze komen nu gelijk te staan met Arsenal, dat op een vierde plek staat. Eerste achtervolgers Newcastle United hebben vijf punten minder behaald dan Chelsea en moeten maandag nog een wedstrijd afwerken tegen Arsenal.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties