"Chelsea pijn doen in de tegenaanval"

Mathias Dumarey
| 0 reacties
"Chelsea pijn doen in de tegenaanval"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Morgenavond moet Chelsea vol aan de bak tegen SSC Napoli om een plaats in de kwartfinale van de CL te halen. Als het aan de Slovaak Marek Hamsik (foto) afhangt, zullen de Londenaren niet slagen in hun doel.

Chelsea moet in het eigen stadion zien een 3-1-achterstand uit de heenwedstrijd weg te werken. Bij de bezoekers uit Napels wil Marek Hamsik van de ruimte gebruik maken om de Londenaren helemaal uit te tellen.

"Chelsea heeft nu twee wedstrijden op rij weten te winnen en zal die lijn willen doortrekken tegen ons. Maar wij kijken enkel naar ons zelf en geloven in onze eigen kracht. Via de counter kunnen we hen zeker pijn doen door goed de vrije ruimtes te gebruiken die ongetwijfeld op het veld zullen ontstaan", weet Hamsik in Football Italia.

"We zijn ook favoriet straks, maar we moeten druk blijven houden op Chelsea", gaat de Slovaakse international verder. "We leerden veel uit de wedstrijd van Arsenal tegen AC Milan. We zullen er moeten voor zorgen dat dit ook niet bij ons gebeurd. Mochten we op dezelfde manier spelen als de Milanezen komen we gegarandeerd in de problemen", besluit Hamsik vol zelfvertrouwen.
 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Champions League

 Halve Finales (H)

Nieuwste reacties