Zola weet geen partij te kiezen voor vanavond

Mathias Dumarey
| 0 reacties
Zola weet geen partij te kiezen voor vanavond
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Gianfranco Zola (foto) heeft geen idee aan welke club hij zijn voorkeur moet geven voor vanavond. Hij speelde in zijn carrière namelijk voor Napoli en voor Chelsea en houdt aan beide clubs uitstekende herinneringen over.

Chelsea staat vanavond voor de lastige opdracht om een 3-1-nederlaag uit de heenwedstrijd goed te maken tegen SSC Napoli. Gianfranco Zola, ex-speler van beide clubs, zal vanavond ongetwijfeld een van de aandachtige toeschouwers zijn op Stamford Bridge.

Zola kan geen voorkeur uitspreken voor vanavond. "Bij de ene club maakte ik mijn debuut in de Serie A, bij de andere club kon ik de droom die iedere voetballer heeft waarmaken. Ik hoop dat het straks een goede wedstrijd wordt. Voor mij maakt het echt niet uit wie aan het langste eind zal trekken", zegt Zola op de webstek van de UEFA.

Zola speelde bij Napoli toen Diego Maradona er nog de grote man was. Zola was toen fel onder de indruk van de kwaliteiten van de Argentijn. "Hij kon in zijn eentje wedstrijden beslissen. In Napels was iedereen gek van hem omdat de mensen zich met hem konden vereenzelvigen. Hij was naast een briljante voetballer ook een aardige kerel om mee om te gaan", besluit de Italiaan.
 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Champions League

Nieuwste reacties