Genk-supporters willen 'bloed, zweet en tranen'

Robby Morren
Robby Morren
| 30 reacties
Genk-supporters willen 'bloed, zweet en tranen'
Foto: © SC

Volg KRC Genk nu via WhatsApp!

De nederlaag tegen Westerlo was voor veel Genk-supporters de spreekwoordelijke druppel die de emmer deed overlopen. Ze zijn boos en maakten dat duidelijk door de toegang tot de spelersbus een uur lang te blokkeren.

Robby Morren in Westerlo

"Laat je fans maar in de steek", zo scandeerden ze richting spelers die buiten stonden te wachten maar niet tot bij hun bus konden geraken. We mengden ons in de massa en peilden naar wat er leeft bij de Limburgse supporters.

Op Westerlo begon Genk opnieuw veel te zwak aan de wedstrijd met desastrueze gevolgen want al na een kwartier stond het 3-0 achter. Vooral de laksheid waarmee spelers schijnbaar over het veld lopen, een gebrek aan inzet, maakt de fans boos. "Wij willen bloed, zweet en tranen", kregen de spelers verscheidene keren te horen.

"Na vijf minuten stonden we al 2-0 achter tegen de laatste uit het klassement. Je kan wel op achterstand komen maar op welke manier.... er was totaal geen agressie", zo vertelden enkele supporters.

Doelman Logan Bailly beloofde de fans alvast dat ze woensdag tegen AA Gent bloed, zweet en tranen zullen zien.

Investeringen
De supporters kunnen maar moeilijk vrede nemen met het beleid dat de club voert. "We zijn misschien wel de rijkste club van België maar waar is al dat geld? Het wordt niet geïnvesteerd", zo vinden ze. "De club moet versterkingen binnenhalen."

Al tijdens de eerste helft draaiden de supporters de rug naar het veld.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties