KVO sluipt naar tweede plaats

Tomas Taecke
| 2 reacties
KVO sluipt naar tweede plaats
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

KV Oostende heeft andermaal een fantastische zaak gedaan in de tweede afdeling. Na winst tegen Roeselare (1-0) komen de Kustjongens naast Eupen op de tweede plaats.

Dankzij een laat doelpunt van Luissint nam KV Oostende zondagmiddag in de slotfase afstand van streekgenoot Roeselare. De Kustjongens delen de tweede plaats nu met Eupen en volgen op zes lengtes van leider Charleroi. KVO, dat de derde periode aanvoert, is dichter dan ooit bij een plaats in de eindronde.

"Met nog zeven wedstrijden op het programma is het halen van die eindronde ook onze ambitie", liet coach Vanderbiest na afloop optekenen. "Vandaag was het zeker niet mooi, maar in deze fase van de competitie hoeft dat ook niet. We moeten punten oogsten en hebben dat vandaag op wilskracht gedaan", aldus Vanderbiest.

Nog zondagmiddag deelden Heist en Tubize de punten (0-0) en won Boussu Dour met het kleinste verschil van Wezet. "We moeten opletten voor Boussu Dour volgende week, want zij zijn aan een fantastische reeks bezig", voegde Vanderbiest eraan toe.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

Nieuwste reacties