Reactie Verbauwhede loopt blessure op: "Hopelijk haal ik woensdag"

Fabian Morren
| 3 reacties
Verbauwhede loopt blessure op: "Hopelijk haal ik woensdag"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Glenn Verbauwhede heeft zich geblesseerd in de wedstrijd tegen Racing Genk. "Bij elke bal die ik moest trappen, voelde ik pijn."

Fabian Morren in Westerlo

Westerlo won met 3-2 van Racing Genk, maar Glenn Verbauwhede speelde niet pijnvrij. "Ik voelde plots its achteraan, iets aan de adductoren. Hopelijk haal ik woensdag. Bij elke bal die ik moest trappen voelde ik pijn", vertelt de doelman.

"Het is heel goed dat de geblesseerden terug zijn. Ik dacht dat Stef Wils al zou spelen,want hij staat heel scherp te trainen. Woensdag is hij er zeker bij", vertelt Verbauwhede.

De keeper had wel kritiek op enkele fases. "Het oog van Wouter (Corstjens, red.) was volledig dicht door een elleboogstoot. Simaeys deelde er ook één uit. De voetbalbond kan op basis van tv-beelden gerust drie of vier spelers op het matje roepen."

Plots lukt winnen dus wel voor Westerlo. "Hadden we de voorbije 3-4 maanden steeds met dezelfde ploeg kunnen spelen, stonden we nuet niet waar we nu staan. Nu woensdag moeten we minstens zo goed doen als Sint-Truiden. Het heeft echter geen zin om bezig te zijn met STVV. Wij moeten naar onszelf kijken."

Verbauwhede dreef de Genkse fans bijna tot wanhoop door steeds tijd te rekken. "Ik ben binnen het reglementaire gebleven. Ik ben steeds in beweging gebleven als ik de bal ging halen. Het is toch logisch dat ik bij een 3-2-stand niet naar de bal ga spurten, hé."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties