Reactie De Ceulaer: "Mooiste dag van mijn leven werd ontnomen"

Fabian Morren
| 52 reacties
De Ceulaer: "Mooiste dag van mijn leven werd ontnomen"
Foto: © SC

Benji De Ceulaer zat met gemengde gevoelens na de bekerzege van Lokeren. Enerzijds trots maar anderzijds ook zwaar ontgoocheld na zijn rode kaart. "Ik kan er beter niet te veel woorden aan vuil maken."

Fabian Morren in Brussel

De Ceulaer werd al na twintig minuten van het veld gestuurd na een opstootje met Brecht Capon. “De lijnrechter heeft de mooiste dag van mijn leven ontnomen. Hij wilde zich blijkbaar graag tonen vandaag. Ik ben superblij dat de groep nadien nog de zege pakt. We hebben vandaag geschiedenis geschreven”, aldus de aanvaller van Lokeren.

“Of ik boos ben op Capon? Het is een voetbalwedstrijd, hé. Maar als je dan toch wil trekken en duwen, ga dan ook niet liggen. Waarom hij dat deed weet ik niet. Misschien zag hij ook dat ik goed in de wedstrijd zat op dat moment.”

“Ik kreeg meteen reactie van mensen dat er niks aan de hand was. Ook de voorzitter zei me achteraf dat de rode kaart onterecht was. Ik kan er beter niet te veel woorden aan vuil maken. Na de rode kaart ben ik meteen naar binnen gegaan, want anders…”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties