Ajax-spelers krijgen motivatiefilmpje voorgeschoteld

Ajax-spelers krijgen motivatiefilmpje voorgeschoteld
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Waar haalde Ajax gisteren de mosterd voor zijn prestatie tegen PSV? Blijkbaar werd er voor de wedstrijd een inspiratiefilmpje afgespeeld dat de spelers de nodige motivatie gaf.

Het motivatiefilmpje bevatte beelden die over alles zo wat gingen: natuur, de eerste stapjes van een peuter, het titelfeest van vorig jaar, Lance Armstrong en Michael Jordan. "De hoogtepunten van het titelfeest waren bedoeld om te laten zien dat de spirit om te winnen uit jezelf en uit het team moet komen", legt Frank de Boer uit in De Telegraaf. "De videoanalist vraagt me wekelijks of hij een motivatiefilmpje moet maken."

"Eigenlijk maak ik er nooit gebruik van. Tenzij iets me zegt dat ik het wel moet doen. Het is een kwestie van gevoel. Eigenlijk heb ik het vorig jaar alleen voor de kampioenswedstrijd tegen FC Twente gedaan en nu dus tegen PSV", besloot hij.

Het inspiratiefilmpje sorteerde effect, bekende Ismail Aissati na afloop tegen het Algemeen Dagblad. "De beelden werkten goed. We kregen enorme zin in die wedstrijd en beseften dat we PSV vandaag een tik konden geven", aldus de beslissende Ajacied.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nederlandse Eredivisie

Nieuwste reacties