Lokeren wil Europees voetbal op Daknam

Mathias Dumarey
| 10 reacties
Lokeren wil Europees voetbal op Daknam
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Lokeren mag dankzij de bekerwinst naar de play-off-ronde van de Europa League. Of het de betreffende thuiswedstrijd in het eigen Daknam- stadion mag spelen, is onzeker maar in Lokeren willen ze er alles aan doen om het wel te kunnen.

Lokeren gaat Europees de wei in op 23 en 30 augustus 2012. Of dat op Daknam gebeurd, is nog maar zeer de vraag. Bij Lokeren willen ze er wel alles aan doen om het stadion te laten voldoen aan de normen die de Europese voetbalbond UEFA oplegt.

"De voorzitter zal mee vooruit moeten. We moeten er echt alles aan doen om hier te kunnen spelen", stelt trainer Peter Maes. "Alle fans die in Brussel aanwezig waren, willen dat we Europees spelen op Daknam."

Preses Roger Lambrecht is zeker niet tegen, maar beseft wel dat er een heuse taak wacht. "Voor de play-offs moet het nog wel lukken, maar mochten we de poules halen wordt het moeilijker. Dan zullen we moeten bouwen en daarvoor gaan we de tijd niet hebben", aldus de preses. Lokeren zal in de play-offs geen reekshoofd zijn en kan dus op een heuse klepper stoten. Mocht er niet op Daknam gevoetbald kunnen worden in Europees verband, kan de club uitwijken naar Westerlo.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties