Dessel baalt: "Als het moet gebeuren, gebeurt het niet"

Fabian Morren
| 5 reacties
Dessel baalt: "Als het moet gebeuren, gebeurt het niet"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Het was een baalweekend voor Dessel Sport. Vorige week werd de absolute topper nog bij Bocholt gewonnen, maar zaterdag verloor Dessel de derby van Verbroedering Geel-Meerhout.

Die nederlaag was één ding zaak op zich, maar wat het nog erger maakte was het feit dat Dessel een 2-0-voorsprong nog uit handen gaf.

“Het waren vermijdbare goals. Dat Geuens in eigen doel besloot, was natuurlijk pech, maar misschien wél een sleutelmoment”, verwijst Kurt Remen naar de owngoal die de 2-2 veroorzaakte.

“In de slotfase kregen we het deksel nog op de neus en werd het 2-3. Zo bleven we zonder punten achter. Ik vond het ook geen al te beste wedstrijd, maar er waren wél kansen langs beide kanten. Een gelijkspel was misschien wél een stuk correcter geweest, maar we moeten de hand in eigen boezem steken.”

Zo liet Dessel een unieke kans liggen om verder uit te lopen, want concurrenten Bocholt en Hoogstraten lieten punten liggen. “Op het moment dat het moét gebeuren, gebeurt het niet. Dat is niet de eerste keer dit seizoen”, zegt Remen in Het Nieuwsblad.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e amateurliga B

Nieuwste reacties