Krijg training in Barcelona!

Krijg training in Barcelona!
Foto: © SC

Wil jij ook een scout van Nike op bezoek krijgen die je misschien richting trainingskamp in Barcelona stuurt?

Schrijf je ploeg nu in op en win een exclusieve training in Barcelona. Dankzij Voetbalkrant.com heb je meer kans om deel te nemen aan de finale!

Nike en Voetbalkrant.com zorgen ervoor dat de twee ploegen die het meeste van zich laten horen op facebook, de NIKE-scouts op bezoek krijgen. Wij garanderen dat twee toptalenten naar de  Noord-Europese finale in Amsterdam midden mei mogen gaan. 

In Amsterdam krijgen onze twee EXCLUSIEVE winnaars een 3-daagse state-of-the-art training, in de faciliteiten van de KNVB (Zeist), met de beste coaches en spelers en krijgen ze professionele begeleiding. 

Twee Belgen gaan ook naar de globale finale in Barcelona (september), waar er 16 spelers de ultieme prijs krijgen (een trainingstournee om nooit meer te vergeten).  

Hoe?

Schrijf je hier in : http://go.nike.com/06juj3m2

Gebruik ons logo dat je HIER kan downloaden of bewaren. Door dit logo te gebruiken weet Nike dat je via voetbalkrant.com inschrijft en maakt je meer kans om een Nike-scout op bezoek te krijgen.

Resultaat?

De voetbalkrant.com -ploegen die het meeste online noise/lawaai maken, krijgen een scout van Nike op bezoek, die er twee spelers uit selecteert, die dan naar de finales midden mei kunnen gaan.

Eindwinnaar?

De eindwinnaar krijgt een training op Barcelona met enkele gerenommeerde trainers.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties