Eendracht Aalst haalt opgelucht adem

Melissa Maes
| 4 reacties
Eendracht Aalst haalt opgelucht adem
Foto: © SC

Eendracht Aalst heeft zijn licentie voor volgend seizoen beet. "De plannen om de club de eerstvolgende jaren uit te bouwen tot een stabiele, professionele georganiseerde tweedeklasser zijn klaar en kunnen nu verder worden uitgevoerd."

Bij het aantreden van de nieuwe bestuursploeg, midden december 2011, leefde in en om de club de vrees dat de kans op het behalen van de licentie niet groot was. "We hebben toen geen cadeau gekregen", aldus huidig Eendracht Aalst-voorzitter Frank De Roose op de clubwebsite. "Zowel financieel als organisatorisch was deze club er niet bepaald goed aan toe."

Nu de licentie is toegekend, kunnen de verdere plannen stap voor stap worden uitgevoerd. "Onze doelstellingen voor volgend seizoen zijn allemaal opgesteld in functie van het uitbouwen van Eendracht Aalst tot een gezonde, stabiele club met een professionele werking. Eerst en vooral werken we uiteraard aan de uitbouw van de A-kern voor de volgende seizoenen. Er vertrekken heel wat spelers en er zijn al een aantal belangrijke inkomende transfers gerealiseerd, maar het werk is nog niet af."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

 Promotion Play-offs - Finale (H)
Lommel SK Lommel SK 1-1 SK Deinze SK Deinze

Nieuwste reacties