Mignolet en co houden Tottenham op brilscore

Tottenham is op het veld van Sunderland niet verder geraakt dan een 0-0 gelijkspel. Nochtans speelden The Spurs bijna doorlopend op de helft van de thuisploeg, maar die hielden stand tot het laatste fluitsignaal.

Het was alvast geen hoogstaande partij. Een schot van Assou-Ekotto vloog naast, maar dat was zo wat het enige wat Tottenham van gevaar in de eerste helft kon laten zien. Sunderland had weinig aanvallende intenties behalve één kans voor McClean die door Walker ongevaarlijk werd gemaakt.

De bezoekers probeerden dan een strafschop te versieren, maar de scheidsrechter wou er niet op ingaan. Op een gegeven moment stonden The Spurs zelfs met vijf aanvallers op het veld, maar Sunderland weigerde te plooien.

Tottenham heeft nu één punt voorsprong op Arsenal voor de derde plaats. The Gunners komen echter later nog aan de bak en kunnen een voorsprong van twee punten nemen.