Reactie Hoefkens: "Zal in Brugge nog hartig woordje gepraat worden"

Hoefkens: "Zal in Brugge nog hartig woordje gepraat worden"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Carl Hoefkens was heel ontgoocheld na de match tegen Kortrijk. Niet dat hij het verlies onrechtvaardig vond, wel was de manier van spelen ondermaats. "We laten ze te makkelijk scoren", aldus de rechtsachter.

Johan Walckiers in Kortrijk

Hoefkens ergerde zich aan de eerste helft van Club. "Kortrijk begon goed aan de wedstrijd en na vijf minuten zijn we al op achtervolgen aangewezen", aldus Hoefkens. "Dat is helemaal de verdienste van Kortrijk, maar dan krijgen we die tweede tegen nog voor de rust. En dat is er eentje die we op eigen rekening mogen schrijven."

"Op karakter knokken we ons de tweede helft terug in de wedstrijd. We hadden nog een aantal kansen op corner, maar we kunnen ze net niet binnenkoppen. We hadden nog hoop na de 2-1, maar dan spelen ze in de 89ste minuut die corner perfect uit."

De oorzaken zijn bekend bij de spelers, maar daar willen ze niet mee te koop lopen. "We kennen de redenen waarom het vandaag niet goed liep", zei Hoefkens. "We waren gewoon niet scherp genoeg. Er zal bij de terugkeer in Brugge nog een hartig woordje over gepraat worden."

Club kon bij winst over Anderlecht springen naar de leiding. De stress leek echter te hebben toegeslagen. "Wij kijken nog steeds niet naar het klassement. Misschien gelooft men ons niet, maar we kijken enkel naar onszelf. Dat we vandaag verliezen is erg, maar we bekijken het wedstrijd per wedstrijd."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties