Reactie "Verrast dat Coulibaly niet speelde maar die jonge gast"

Robby Morren
Robby Morren
| 10 reacties
"Verrast dat Coulibaly niet speelde maar die jonge gast"
Foto: © SC

Racing Genk nam zaterdag vrij makkelijk afstand van AA Gent. Khaleem Hyland speelde een sterke partij maar had Gent toch sterker verwacht. Vooral dat Coulibaly niet speelde, verbaasde hem.

Robby Morren in Genk

"We zijn tegen Gent goed aan de wedstrijd begonnen, vanaf het eerste fluitsignaal hebben we druk naar voor gezet", vertelde Hyland ons na de wedstrijd. De middenvelder was ook verbaasd dat coach Sollied Coulibaly op de bank hield. "Ik had Gent een moeilijkere tegenstander verwacht. Zij speelden met die jonge gast vooraan (Tom Boere nvdr) en het is voor ons toch beter tegen hem te spelen dan tegen Coulibaly. Die laatste is een sterke speler."

Ziek
Hyland vertelde dat hij niet 100% fit aan de aftrap kwam. "Ik was een beetje ziek, ik heb last van een lopende neus en keelpijn maar de dokter heeft me opgelapt."

Concentratie
In de Cristal Arena is Genk amper te kloppen maar buitenshuis loopt het dit seizoen een pak minder. "We verloren in de reguliere competitie te veel punten tegen de kleinere teams. In PO 1 spelen we elke week tegen een topclub en dan is iedereen op en top geconcentreerd."

Woensdag kan Genk een uitstekende zaak doen als het tegen Kortrijk wint. "Dat wordt een gevaarlijke wedstrijd maar we spelen thuis en met de steun van onze supporters moeten we de drie punten kunnen pakken", besluit Trinidadiaan.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 2

Nieuwste reacties