Been: "KV Kortrijk is goed, maar wij spelen thuis"

Melissa Maes
| 59 reacties
Been: "KV Kortrijk is goed, maar wij spelen thuis"
Foto: © SC

Woensdagavond ontvangt Racing Genk de Kerels uit Kortrijk. KVK is in het groepje van zes zeker niet te onderschatten. "Als iedereen zich aan ons plan houdt, moeten wij thuis tegen elke tegenstander kunnen winnen."

Mario Been wil dat zijn jongens de wedstrijd tegen KV Kortrijk beginnen zoals tegen AA Gent. “Toen hadden we de match vanaf minuut één in handen. Dat toont aan dat het goed zit in de groep. Ik merk het ook, er wordt goed getraind, er is plezier en zo moet het”, zegt de Nederlander op de clubwebsite.

“Wij hebben eindelijk eens een paar wedstrijden met dezelfde opstelling kunnen spelen en dan krijg je vanzelf meer automatismen. Maar KV Kortrijk heeft het een volledig seizoen goed gedaan, anders stonden ze hier niet. Het is dus absoluut een heel goede ploeg, maar wij spelen thuis.”

“Ik hoop dat ze vroeg druk zetten, want dat geeft ons ruimte en mogelijkheden. Ze zijn ook wel sterk in de omschakeling, kijk maar naar hun derde doelpunt tegen Club Brugge. Het zal dus ook zaak zijn om voldoende volk achter de bal te houden”, besluit Been.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties